我都想買LV袋呀, 不過唔知邊個好><

可以此討論有關美容護膚﹑時装﹑潮流及雜貨等有關問題

我都想買LV袋呀, 不過唔知邊個好><

文章mEow~ » 2008年 4月 8日, 02:19

幫幫手唔該~

圖檔

圖檔
圖檔
頭像
mEow~

Re: 我都想買LV袋呀, 不過唔知邊個好><

文章dor dor » 2008年 4月 8日, 22:50

我個人認為speedy young d
第2個比較斯文成熟d,而且有個好處係應該可以放A4 SIZE
睇你平時係咩style .
頭像
dor dor

文章cat88 » 2008年 4月 8日, 23:15

2 個 款 我 都 吾 太 LIKE ﹐ 第 1 果 個 太 普 通 ﹐ 而 且 只 能 手 挽

第 2 個 好 似 DOR DOR 講 成 熟 D ﹐ 但 可 以 上 博 咩

但 應 該 仲 有 好 多 款 丫
貓 八 八 上
頭像
cat88
系統管理員

文章mEow~ » 2008年 4月 19日, 01:07

報告,報告~~
我結果買第2個呀, 因為俾錢果個話Speedy款唔使買LV喎 >.<"
報告完畢~
圖檔
頭像
mEow~

文章joejoema » 2008年 4月 19日, 12:24

恭喜你有新手袋用呀 !! :P
我都覺得第二個靚d !! :lol:
圖檔
joejoema

文章veronica » 2008年 4月 19日, 18:03

我都好想買呀, 但係唔捨得買咋 :lol:
veronica

文章cat88 » 2008年 4月 19日, 20:57

我 都 想 買 個 LV 呀 ﹐ 嗚 。。。。。。但 又 要 買 貓 0野 呀﹐ 無 錢 啦 ﹐ >____<
貓 八 八 上
頭像
cat88
系統管理員

回到 美 容 ﹑時 装 及 雜 貨 版

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 0 位訪客